Persoonlijke begeleiding troef

Bij het ontwerp van je nieuwe interieur vinden we het ontzettend belangrijk om je persoonlijk te begeleiden. Daarom krijg je bij ons niet alleen een vast aanspreekpunt, we communiceren bovendien open tijdens het hele traject en geven je eerlijk advies. Die transparantie vertaalt zich ook in duidelijke cijfers en beelden die niets meer aan de verbeelding overlaten.

Je nieuwe interieur moet in eerste instantie passen bij de bewoners van het huis. Maar we houden ook rekening met de bestaande architectuur, je omgeving, de lichtinval en de balans tussen de verschillende materialen. En met je budget natuurlijk.

Daarom begint alles met koffie (of thee, …) en een goed gesprek. Eens we weten wat je voor ogen hebt, maken we een aantal voorontwerpen. Daarna verfijnen we het ontwerp dat jouw voorkeur geniet, en werken we het verder uit. Inclusief 3D-beelden van je toekomstige interieur. Zie je dat ontwerp en de bijhorende offerte zitten? Dan gaan we na akkoord van start met de productie en de plaatsing. En werken we jouw project verder af tot aan de oplevering.