Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Een goede architect kan uw interieur een industriële, moderne of juist klassieke stijl geven. Het gaat erom wat uw wensen en behoeften zijn en hierop wordt de stijl aangepast. Bij KOVE geloven we hier ook in. U vertelt ons meer over uw leefstijl en wij gaan voor u aan de slag.

Laat uw interieur ontwerpen door een architect met een industriële stijl

De architecten van KOVE kunnen uw badkamer en keuken een geheel industriële stijl meegeven. Maar ook als u een totaalconcept in industriële sferen wenst, bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Met stoere en ruwe materialen zoals beton en metaal en met neutrale kleuren creëren we voor u het design waarvan u droomt.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Kies voor unieke designapparatuur

De apparatuur voor uw keuken of badkamer wordt met de nodige zorg uitgekozen door onze architecten. Zij combineren zuivere ontwerpen met kwalitatieve producten met een selectie aan merkapparatuur. Zo gebruiken onze architecten in hun interieur vaak kranen van CEA en keukenonderdelen van de Italiaanse designers Binova.

Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal in Sint-Niklaas

Wilt u ons als architect inschakelen om uw woning of loft een industriële stijl te geven? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal. Voor eventuele vragen of het maken van een afspraak belt u naar +32 (0)486 23 61 30. Bezoek ons in Sint-Niklaas

%%LangeTekstDeel6%%