GAGGENAU - EB.333

Geschreven door op Terug naar overzicht

Na 30 jaar werd het EB 333 Gaggenau-icoon met respect gereviseerd. Het model wordt nog steeds bijna volledig handgemaakt. Het voordeurpaneel wordt gemaakt uit één RVS-plaat van 3 mm over de volledige breedte van 90 cm, en werd voorzien van een zacht en zelfsluitend mechanisme.

De 90 cm brede bakoven EB 333 is het vlaggenschip van Gaggenau. De bakoven werd naar aanleiding van de 333e verjaardag van Gaggenau volledig gerenoveerd, maar blijft traditioneel avantgardistisch in design en capaciteit. Een deur van 20 kg in RVS opent verrassend gemakkelijk en sluit zacht. Met het nieuwe, intuïtieve TFT-aanraakscherm van de EB 333 zijn uw gerechten nog eenvoudiger te bereiden. Om een nieuwe generatie particuliere chefs te inspireren.

Ovendeuren met viervoudige beglazing (deels met een thermische laag) zijn alles behalve gebruikelijk, maar voor Gaggenau onontbeerlijk. Want ze zorgen ervoor dat veel hitte naar binnen wordt gereflecteerd, en dat de deur van buiten hooguit tot 75°C opwarmt – zelfs wanneer de oventemperatuur oploopt tot 485°C tijdens het pyrolyseproces. Dat kan dankzij een zorgvuldige materiaalkeuze aan de ene kant en een perfecte afwerking aan de andere kant. Met elke handgreep in de keuken ligt de legendarische Gaggenau-kwaliteit daarmee letterlijk en figuurlijk voor het grijpen.