QUOOKER - ALL IN BLACK

Geschreven door op Terug naar overzicht

De kokend waterkraan van Quooker hoeft niet meer voorgesteld te worden. Dat de kraan nu in zwart PVD verkrijgbaar is, is een droom voor elke ontwerper !

EEN SPANNENDE KEUZE VOOR OP HET AANRECHT

Gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een allemansvriend. Want zet een Quooker met zwarte finish neer en hij past in het plaatje. Combineer hem met beton voor een sobere look. Of ga op chic, met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing. Zinderend koud en verkoelend warm!

Dark romance Op de Salone del Mobile in Milaan was te zien dat donkere kleuren en rijke materialen de boventoon voeren in Europees design. Met de Quooker zwart haakt Quooker in op deze trend. De eerste zwarte kokendwaterkraan ter wereld maakt elke hedendaagse keuken af.

Nieuwe finish Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. Hij bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. Ze bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar.

Fusion Round zwart met PRO3 € 1640,-

Fusion Round zwart met COMBI € 1940,-

Fusion Round zwart met COMBI+ € 1940,-

Fusion Square zwart met PRO3 € 1640,-

Fusion Square zwart met COMBI € 1940,-

Fusion Square zwart met COMBI+ € 1940,-

Nordic zeeppomp zwart € 345,-