V-ZUG all-in-one

Geschreven door op Terug naar overzicht

V-ZUG integreert de microgolf-functie in haar Combi-Steam MSLQ De voordelen van gezond stoomkoken, maar nu ook sneller !

Wenst u soms ook de turbo te kunnen inschakelen in de keuken ? Nu kan dit eindelijk, dankzij de Combi-Steam MSLQ, de meest recente creatie van de Zwitserse witgoed specialist V-ZUG. De nieuwe PowerPlus functie (microgolf) vervolledigt de traditionele bakwijzen hetelucht en stoom. Deze functie kan apart gebruikt worden, maar ook samen met de andere bakwijzen. Zo zal de PowerPlus, net zoals een turbo, de bak- of stoomtijd met een derde tot driekwart van de tijd verkorten. De 3 bakwijzen kunnen onderling naar wens gecombineerd worden, wat tot ongekende mogelijkheden leidt. Bij het bakken van brood, bijvoorbeeld, zal de stoom voor lichtheid en knapperigheid zorgen, de hetelucht voor een goudbruine korst en dankzij de microgolf-functie zal de baktijd aanzienlijk korter zijn. Het ideale toestel voor gezonde en snelle voeding!

Maar ook als het even trager mag, vindt u met de Combi-Steam MSLQ een perfecte partner. Puur stomen, conventioneel garen, grillen of op lage temperatuur garen en stomen, met of zonder kerntemperatuursonde – het kan allemaal. Neem dus gerust ook de tijd om te koken en om samen met familie en vrienden van uw gerechten te genieten.

De Combi-Steam MSLQ zal beschikbaar zijn in België vanaf mei 2015.