Cubex keukens in regio Antwerpen/Oost-Vlaanderen

Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Uit het aanbod aan Cubex keukens dat wij ter beschikking stellen in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen kiest u mooie designstukken en materiaal. Bij Kove in Sint-Niklaas zijn wij trots om deze Belgische topkwaliteit aan te bieden en helpen we graag bij het maken van de juiste keuze. Wanneer u kiest uit een van onze Cubex keukens, dan gaat u voor een waar pronkstuk in uw woning in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

De kracht van Cubex keukens bij ons in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Louis-Herman De Koninck legde in de jaren ’30 de fundamenten voor de prachtige design keukens van Cubex die wij vandaag aanbieden in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen. De typisch afgeronde kastfronten en robuuste chromé handgrepen springen in het oog en maken van dit merk een icoon in de wereld van interieurdesign. Onze interieurarchitecten helpen graag om de vele voordelen van dit merk te implementeren in uw keuken en zoeken naar een oplossing op maat. Kom zeker langs in onze toonzaal te Sint-Niklaas om inspiratie op te doen en ons uw wensen te vertellen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in de Cubex keukens die wij aanbieden in de regio van Antwerpen en Oost-Vlaanderen? Dan kunt u een afspraak maken om bij onze toonzaal te Sint-Niklaas langs te komen of telefonisch uw voorkeuren doorgeven. Neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)486 23 61 30.