Exclusieve design badkamers in regio Antwerpen/Oost-Vlaanderen

Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Bij KOVE te Sint-Niklaas zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve design badkamers met een moderne en strakke uitstraling in omgeving Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Start u binnenkort met een renovatie of nieuwbouwproject en zoekt u nog een interieurarchitect in regio Antwerpen die u kan helpen aan een high-end badkamer? Dan zijn wij u graag van dienst!

Wij ontwerpen high-end design badkamers op maat in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Kunt u uw droombadkamer niet vinden of wilt u graag een uniek exemplaar? Bij KOVE maken we dit graag mogelijk. Wij ontwerpen exclusieve high-end badkamers volledig op maat in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen met behulp van badkameronderdelen van grote designers. Vertel ons uw noden en wensen en wij passen het ontwerp hier volledig op aan.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

De Italiaanse designers van CEA

Badkameronderdelen van de gepassioneerde Italiaanse fabrikant CEA komen veelvuldig terug in onze ontwerpen. Deze Zuid-Europese designers vervaardigen onder andere kranen van de hoogste kwaliteit uit massief Inox. Ze gebruiken geen verchroomd kunststof, maar enkel hoogwaardige materialen. De producten van CEA zijn te herkennen aan de uitgebalanceerde eenvoud, wat perfect past bij exclusieve design badkamers die wij voorzien in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Realiseer de high-end badkamer en keuken van uw dromen in omgeving Antwerpen

Als binnenhuisarchitect in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen richten wij ons voornamelijk op het realiseren van high-end design badkamers en keukens op maat. Maar ook als u een totaalconcept wilt laten ontwerpen, deinzen wij hier niet voor terug. Met onze creativiteit en oplossingsgericht vermogen gaan wij elke uitdaging vol enthousiasme aan.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Bent u benieuwd naar ons kunnen? Bekijk een selectie van onze projecten online of kom langs in onze toonzaal in Sint-Niklaas, nabij Antwerpen, om verschillende exclusieve high-end design badkamers met moderne en strakke uitstraling te bezichtigen. Doe hier inspiratie op, vertel ons uw wensen en wij doen de rest.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken om langs te komen of wilt u de mogelijkheden liever telefonisch bespreken? Bij ons kan het allebei! Neem contact met ons op en bel naar +32 (0)486 23 61 30.