Design badkamers

Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Bij KOVE zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van design badkamers met een moderne en strakke uitstraling. Start u binnenkort met een renovatie of nieuwbouwproject en zoekt u nog een interieurarchitect die u kan helpen aan een moderne badkamer? Dan zijn wij u graag van dienst!

Wij ontwerpen design badkamers op maat

Kunt u uw droombadkamer niet vinden of wilt u graag een uniek exemplaar? Bij KOVE maken we dit graag mogelijk. Wij ontwerpen moderne en strakke badkamers volledig op maat met behulp van badkameronderdelen van grote designers. Vertel ons uw noden en wensen en wij passen het ontwerp hier volledig op aan.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

De Italiaanse designers van CEA

Badkameronderdelen van de gepassioneerde Italiaanse fabrikant CEA komen veelvuldig terug in onze ontwerpen. Deze Zuid-Europese designers vervaardigen onder andere kranen van de hoogste kwaliteit uit massief Inox. Ze gebruiken geen verchroomd kunststof, maar enkel hoogwaardige materialen. De producten van CEA zijn te herkennen aan de uitgebalanceerde eenvoud, wat perfect past bij moderne en strakke badkamers.

Realiseer de moderne badkamer en keuken van uw dromen

Als binnenhuisarchitect richten wij ons voornamelijk op het realiseren van design badkamers en keukens op maat. Maar ook als u een totaalconcept wilt laten ontwerpen, deinzen wij hier niet voor terug. Met onze creativiteit en oplossingsgericht vermogen gaan wij elke uitdaging vol enthousiasme aan.

Breng een bezoek aan de toonzaal in Sint-Niklaas

Bent u benieuwd naar ons kunnen? Bekijk een selectie van onze projecten online of kom langs in onze toonzaal in Sint-Niklaas om verschillende design badkamers met moderne en strakke uitstraling te bezichtigen. Doe hier inspiratie op, vertel ons uw wensen en wij doen de rest.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken om langs te komen of wilt u de mogelijkheden liever telefonisch bespreken? Bij ons kan het allebei! Neem contact met ons op en bel naar +32 (0)486 23 61 30.