Exclusieve badkamers

Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Bent u de standaard badkamers beu en zoekt u een adres waar u terecht kunt voor exclusieve badkamers met de meest unieke badkamermeubels? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Bij KOVE zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve badkamers en keukens op maat.

Bekijk onze exclusieve badkamers in de toonzaal

U bent van harte welkom in onze toonzaal in Sint-Niklaas om onze exclusieve badkamers te bekijken. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Bekijk dan een selectie van onze projecten online.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Exclusieve badkamermeubels van designers

U zult zien dat wij houden van een strak en modern interieur. Daarnaast vinden wij kwaliteit uiterst belangrijk. Daarom gebruiken wij veelal de stijlvolle en kwalitatief goede badkamermeubels van bekende designers. De kranen van CEA bijvoorbeeld stralen uitgebalanceerde eenvoud uit, maar zijn gemaakt van het beste materiaal, namelijk Inox.

Geef aan wat uw wensen en noden zijn

Om een droombadkamer voor onze klanten te kunnen realiseren, is het belangrijk dat wij alle wensen en noden van de klant kennen. Op die manier hebben wij al vele exclusieve badkamers op maat ontworpen, met de mooiste badkamermeubels. Geef dus aan wat u graag terugziet in uw nieuwe badkamer, en wij gaan voor u aan de slag.

Bel vandaag nog voor een afspraak in Sint-Niklaas

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden. Bel voor een afspraak naar +32 (0)486 23 61 30. Wat uw wensen ook zijn, bij het ontwerpen van badkamers en luxe keukens gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!