Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Zoekt u naar exclusieve keukens op maat? High-end keukens zijn een droom van veel bouwers en verbouwers. Wilt u graag een keuken die helemaal aansluit bij uw leven en smaak? De interieurarchitecten van KOVE ontwerpen, leveren en plaatsen uw droomkeuken binnen uw budget. Droom weg bij de vele opties.

Exclusieve keukens volledig op maat gemaakt

Een keuken is een belangrijke plaats in uw woning. Het is meer dan alleen een plek waar u kookt en afwast. Het is een plek waar u met volle teugen van het leven geniet. Een keuken moet daarom een ruimte zijn waar u tot rust kunt komen. De interieurarchitecten van KOVE ontwerpen die keuken volledig voor u op maat. In de toonzaal vindt u high-end keukens van verschillende designmerken, die klasse en rust uitstralen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Uw keuken inclusief designapparatuur

Wanneer u kiest voor een van onze exclusieve keukens op maat bepaalt u zelf welke keukenapparatuur u laat inbouwen. Gaggenau is hét merk voor keukentoestellen. Hun toestellen staan in de keukens van de grootste chef-koks ter wereld, maar zijn ook ideaal voor iedereen die af en toe een keukenkluns is. Bij Bora kunt u terecht voor een dampkapsysteem ingebouwd in uw kookplaat. Een ware kookrevolutie!

Homeware waar u het warm van krijgt

KOVE doet er alles aan om van uw woning en keuken een mooie, warme plaats te maken. Daarom bieden we online ook homeware aan, die het leven in uw keuken nog aangenamer maakt. Deze accessoires geven uw keuken direct een gezellige en huiselijke sfeer.

Bezoek de toonzaal voor high-end keukens in Sint-Niklaas

Bij de aanschaf van exclusieve keukens op maat gaat u natuurlijk niet over een nacht ijs. Wilt u inspiratie opdoen en de verschillende high-end keukens uit ons assortiment ontdekken? Bezoek dan onze toonzaal in Sint-Niklaas. Bel voor een afspraak naar +32 (0)486 23 61 30. Ook voor eventuele vragen over onze exclusieve en high-end keukens op maat kunt u ons bellen. Wij helpen u graag verder.