Industriele badkamer

Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Voor het ontwerpen van een moderne industriële badkamer, kunt u het best professionele interieurarchitecten inschakelen. Bij KOVE zijn we gespecialiseerd in strakke en industriële badkamers en keukens, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een totaalconcept.

Een industriële badkamer met meubels van hoge kwaliteit

Wij hechten niet alleen veel waarde aan de uitstraling van uw interieur, maar ook aan de kwaliteit van de meubels. Daarom verwerken wij voornamelijk badkamermeubels van designers in onze ontwerpen, zoals van de Italiaanse fabrikant CEA. Hun collectie aan badkamermeubels is met veel passie ontwikkeld en heeft ook al vele prijzen in de wacht gesleept.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Een interieur gebaseerd op uw leefwijze

Een badkamer is een plek waar men graag tot rust komt en waar men graag voldoende ruimte heeft om zich klaar te maken voor de dag of avond. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat het design van uw interieur goed aansluit op uw leefwijze. Daarom vragen wij altijd eerst naar uw wensen en noden, alvorens wij starten met het ontwerp van uw industriële badkamer.

Bezoek onze toonzaal in Sint-Niklaas

Bezoek onze toonzaal in Sint-Niklaas om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer. Bel ons voor het maken van een afspraak via het telefoonnummer +32 (0)486 23 61 30. U bent van harte welkom om uw interieurwensen met ons te bespreken. Wij gaan daarna voor u aan de slag met een ontwerp op maat.

%%LangeTekstDeel6%%