Interieurarchitect in Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Wilt u een interieurarchitect uit omgeving Antwerpen en Oost-Vlaanderen inschakelen voor uw nieuwe keuken? KOVE ontwerpt designkeukens op maat. Kies uit verschillende luxemerken en plaats de keuken van uw dromen. Ook keukenapparatuur wordt in het ontwerp opgenomen. Start vandaag nog met het samenstellen van uw droomkeuken.

De interieurarchitect denkt mee over uw keuken in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Nieuwbouw of renovatie? Een nieuwe keuken plaatsen blijft een belangrijke beslissing. Daarom helpt uw interieurarchitect uit regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen met het zoeken naar uw ideale keuken. In de toonzaal vindt u een reeks modellen die steeds kunnen worden aangepast aan uw wensen en noden. Uw interieurarchitect zorgt voor een ergonomisch resultaat, waar u graag uren in vertoeft.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Designapparatuur die uw leven vereenvoudigt

In uw ontwerp is het mogelijk om keukentoestellen op te nemen. Gaggenau is de trendsetter voor combi-stoomovens en andere huishoudtoestellen. Bora biedt een dampkapsysteem aan dat is verwerkt in uw kookplaat. Kom zeker eens onze toonzaalmodellen van andere merken zoals Cubex en Desalto bewonderen te Sint-Niklaas. Onze interieurarchitecten uit regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen heten u van harte welkom.

Accessoires die uw keuken compleet maken

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het ontwerp en de plaatsing van uw exclusieve keuken, maar u kunt ook homeware online kopen. Alle producten uit deze collectie zijn ontworpen door designers en geven een unieke toets aan uw interieur. Hiermee maakt u uw keuken echt eigen.

Maak een afspraak voor uw keuken

Wilt u een afspraak maken met een interieurarchitect uit regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen voor uw keuken? We helpen u graag van A tot Z bij het ontwerp. Kom eens naar onze toonzaal of maak telefonisch een afspraak via +32 (0)486 23 61 30.