Interieurarchitect voor uw badkamer in regio Antwerpen/Oost-Vlaanderen

Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Bent u op zoek naar een interieurarchitect die een badkamer kan ontwerpen die perfect bij de architectuur van uw woning in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen past? Denk dan eens aan KOVE uit Sint-Niklaas. Ons team bevat verschillende binnenhuisarchitecten met ruime ervaring in het ontwerpen van luxe badkamers.

Schakel onze interieurarchitect in voor een badkamer op maat in omgeving Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Voor een badkamer die past bij de architectuur van uw huis in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen, kunt u het beste een van onze interieurarchitecten inschakelen. Onze binnenhuisarchitecten zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, onder andere voor exclusieve badkamers. Het ontwerp van de badkamer zal niet alleen in lijn met de architectuur zijn, maar voldoet ook aan al uw noden en wensen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Badkameronderdelen van echte designers

Om u niet alleen van een mooi ontwerp te voorzien, maar ook van goede kwaliteit, werken onze binnenhuisarchitecten veel met badkameronderdelen van echte designers. Het Italiaanse merk CEA vervaardigd bijvoorbeeld kranen uit massief Inox, waarmee ze een hoge kwaliteit garanderen.

Wij pakken ook graag uw keuken aan

Of u nu in een nieuwe woning bent ingetrokken of dat u aan het renoveren bent; wij staan voor u klaar. Onze interieurarchitecten uit regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen pakken hierbij niet alleen uw badkamer aan, maar nemen ook graag uw keuken onder handen. Bent u op zoek naar een totaalconcept? Ook dat is mogelijk!

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd hoe onze interieurarchitecten te werk gaan en hoe ze een unieke badkamer creƫren die past bij de architectuur van de rest van uw huis in de omgeving van Antwerpen en Oost-Vlaanderen? Neem dan eens een kijkje bij de projecten die wij zoal gerealiseerd hebben. Zo ontdekt u alvast een aantal van de mogelijkheden en onze stijl.

Maak een afspraak met onze binnenhuisarchitect voor uw badkamer, keuken of totaalconcept

Heeft u onze projecten bekeken en bent u hierdoor benieuwd wat onze interieurarchitecten van uw badkamer, keuken of gehele woning kunnen maken in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons door te bellen naar +32 (0)486 23 61 30 of kom eens langs in onze toonzaal in Sint-Niklaas. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. Bij eventuele vragen kunt u tevens telefonisch contact met ons opnemen.