Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Bij het maken van een interieurinrichting komt veel kijken. U combineert hierbij niet alleen kleuren en materialen met elkaar, maar moet ook rekening houden met een praktische inrichting. Gebruikt u uw ruimte wel optimaal? En sluit uw interieurinrichting wel aan op uw levenswijze? Door de hulp in te schakelen van een professionele architect hoeft u hier zelf geen rekening meer mee te houden. Dat doen wij namelijk voor u.

Een interieurinrichting van hoogwaardige kwaliteit

Bij KOVE helpen wij u graag aan een interieurinrichting van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn van mening dat kwaliteit een van de belangrijkste punten is om rekening mee te houden bij het maken van een interieurontwerp. Daarom werken wij veel met zorgvuldig geselecteerde designermerken die om hun kwaliteit bekend staan.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Wij maken een interieurontwerp voor uw badkamer, keuken of totaalconcept

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van badkamers en keukens, maar ook voor een totaalconcept kunt u ons uiteraard inschakelen. Eventuele problemen bij het inrichten draaien wij graag om tot woonoplossingen. Wij gaan hierbij geen enkele uitdaging uit de weg.

Uw wensen en noden zijn onze leidraad

Bij elk interieurontwerp dat wij maken, staat onze klant centraal. Uw wensen en noden zijn voor ons een leidraad in het ontwerpproces. Wij begrijpen dat ieder individu van elkaar verschilt en dus andere woonwensen en woondoelen heeft en zich daarin baseert op andere stijlen, zoals industrieel. Elk interieurontwerp dat wij maken is daarom ook anders. Voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

We bespreken de mogelijkheden voor uw interieurinrichting graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze toonzaal in Sint-Niklaas. Voor het maken van een afspraak belt u naar +32 (0)486 23 61 30. U vertelt ons uw woonwensen en wij gaan aan de slag met een interieurontwerp op maat!