Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Als u op zoek bent naar een architect met veel ervaring in interieurprojecten, denk dan eens aan KOVE. Wij begrijpen dat ieder mens uniek is en dus ook een uniek interieur behoeft. Het leveren van maatwerk dat volledig past bij de smaak en levensstijl van u als klant is dan ook onze passie. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het ontwerpen van nieuwe interieurs bij totaalprojecten.

Bekijk een selectie van onze interieurprojecten online

Bent u benieuwd wat wij zoal gedaan hebben? Of wilt u gewoonweg inspiratie opdoen voor uw eigen interieur? Bekijk dan een selectie van de interieurprojecten die wij reeds hebben afgerond. U ziet hier verschillende badkamers en keukens die wij hebben voorzien van een nieuw interieur, maar ook onze totaalprojecten kunt u bekijken.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Wilt u een nieuwe badkamer of keuken laten ontwerpen in Sint-Niklaas?

Bij KOVE zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van badkamers en keukens op maat. Daarnaast bieden wij ook totaalprojecten aan, waarbij we uw gehele interieur onder handen nemen. Wij gaan hierbij geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken altijd naar de beste woonoplossingen voor elke situatie, ook voor bijvoorbeeld een loft.

Vertel ons uw woonwensen

Hebben onze totaalprojecten u geïnspireerd en wilt u dat wij ook een ontwerp maken voor úw interieur? Dan nodigen wij u van harte uit om uw woonwensen met ons te bespreken. Bel voor een afspraak naar +32 (0)486 23 61 30 en bezoek onze toonzaal in Sint-Niklaas. Wie weet ziet u uw nieuwe interieur binnenkort terug tussen onze interieurprojecten op de website. Hopelijk tot snel!

%%LangeTekstDeel6%%