Keuken architect

Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Wilt u een nieuwe keuken plaatsen en wilt u dat een architect een ontwerp op maat maakt? Bij KOVE nemen de architecten de tijd om te luisteren naar uw wensen en noden. Ze ontwerpen uw designkeuken en zorgen ervoor dat deze professioneel wordt geplaatst.

Uw keuken getekend door een architect

Iedereen is uniek. Waarom zouden we dan allemaal koken in dezelfde keuken? Wanneer u een keuken laat ontwerpen kunt u erop rekenen dat het resultaat past bij uw levensstijl en dat het een woonruimte is waar u in alle plezier kookt, lacht en leeft.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Een keuken van Binova op maat

In onze toonzaal vindt u verschillende modellen van het Italiaanse merk Binova. Vooral de ruime keuze aan fronten en de flexibiliteit in maatwerk, maakt van hen een interessante leverancier. Onze architecten maken graag voor u een passend ontwerp voor uw keuken.

Unieke kranen voor uw keuken

Daarnaast vindt u in onze toonzaal ook de unieke kranen van CEA. De kranen stralen een elegante eenvoud uit en zijn gemaakt uit massief inox van de hoogste kwaliteit. De collectie wordt verder verrijkt met siliconenrubber en de kunststof Delrin.

Maak een afspraak met de architect voor uw nieuwe keuken in Sint-Niklaas

Wilt u een keuken laten ontwerpen door een architect? Neem dan snel contact met ons op voor een eerste afspraak in Sint-Niklaas. Bel hiervoor naar +32 (0)486 23 61 30.