Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Bent u op zoek naar een keuken die in uw architectuur past? De interieurarchitecten van KOVE leveren maatwerk voor uw droomkeuken. In de toonzaal vindt u een aantal welgekozen modellen, die helemaal aan uw noden en wensen worden aangepast.

Een keuken die aansluit bij uw architectuur

U bent uniek en dat is ook te zien in de architectuur van uw woning en keuken. Wanneer u een keuken laat ontwerpen, kunt u erop rekenen dat het resultaat past bij uw levensstijl. Daarnaast zorgt de interieurarchitect voor een ergonomisch ontwerp. Kom snel onze modellen ontdekken in de toonzaal in Sint-Niklaas.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Een keuken van Binova voor flexibel maatwerk

In onze toonzaal vindt u verschillende keukens van het Italiaanse merk Binova. Vooral de ruime keuze aan fronten en de flexibiliteit in maatwerk, maakt van hen een interessante leverancier. Onze architecten maken aan de hand van de keukenonderdelen van Binova graag voor u een uniek exemplaar dat bij de rest van uw architectuur past.

Unieke kranen voor uw keuken

Daarnaast vindt u in onze toonzaal ook de unieke kranen van CEA. Deze kranen stralen een elegante eenvoud uit en zijn gemaakt uit massief inox van de hoogste kwaliteit. De collectie wordt verder verrijkt met siliconenrubber en de kunststof Delrin. Echte designstukken, dus!

Maak een afspraak voor uw droomkeuken

Wilt een keuken die past bij uw architectuur? Laat deze dan ontwerpen door een van onze architecten. Maak snel telefonisch een afspraak door te bellen naar +32 (0)486 23 61 30. Bezoek ons in Sint-Niklaas