Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Bent u op zoek naar interieurarchitecten voor een professioneel keukendesign? Bij KOVE in Sint-Niklaas doen we er alles aan om voor u het perfecte keukendesign te creƫren. In onze toonzaal vindt u designkeukens die u helemaal aan uw noden en wensen kunt aanpassen.

Een keukendesign dat volledig naar uw smaak is

De keuken is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Het bepaalt de sfeer, versterkt de architectuur en moet ergonomisch zijn ingericht. Het is een plaats waar u heel wat uren doorbrengt en moet daarom ook volledig op uw lijf geschreven zijn. KOVE zorgt voor een keukendesign dat past bij uw dromen en budget.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Verschillende merken voor een huiselijk gevoel

Het werk van keuken designers is een secure klus. Uw keuken moet immers niet alleen praktisch zijn ingericht, maar moet ook een bepaalde stijl uitdragen, zoals industrieel. Bij KOVE kiest u uit een aantal topmerken. Kom zeker ook eens in de toonzaal kijken naar de verschillende opties van merken als:

Uw keuken laten ontwerpen door Italiaanse designers

Droomt u van een keuken in fantastische Italiaanse kwaliteit? In de toonzaal in Sint-Niklaas staan een aantal welgekozen modellen van het merk Binova. Deze keuken designers hebben al meer dan vijftig jaar de kennis in huis om uw droomkeuken te realiseren. Ze hebben een ruime keuze aan fronten en een uiterste flexibiliteit in maatwerk. Een interessante leverancier!

Keuken designers die van A tot Z voor u klaarstaan

Wanneer onze keuken designers voor u aan de slag gaan, helpen ze vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie. Het ontwerp is steeds binnen uw vooropgestelde budget. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Bekijk dan onze projecten.

Maak een afspraak voor het realiseren van uw keuken

Bent u op zoek naar interieurarchitecten, die gespecialiseerd zijn in keukendesign? Bezoek dan onze toonzaal in Sint-Niklaas en vind de keuken van uw dromen. Voor eventuele vragen of het maken van een afspraak belt u naar +32 (0)486 23 61 30.