Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Een loft voorzien van een stijlvol interieur dat past bij de architectuur van het pand, is vaak een lastige klus. Toch wilt u dat het interieur van uw loft op een praktische en mooie manier is vormgegeven. Om dit te kunnen realiseren, doet u er goed aan een professionele architect in te schakelen. Bij KOVE zijn wij u graag van dienst!

Wij voorzien uw loft van het interieur waarvan u droomt

De architectuur van een loft is meestal industrieel. Om uw loft in lijn te brengen met deze architectuur kunt u ervoor kiezen om ook een industrieel interieur te nemen. Houdt u echter niet zo van deze stijl? Laat dit aan ons weten. Het combineren van verschillende stijlen, op zo’n manier dat het toch één geheel wordt, is een uitdaging die wij vol enthousiasme aanpakken.Sint-Niklaas

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Een praktische renovatie van uw loft

Schakelt u ons in voor de renovatie van uw loft? Dan brengen wij niet alleen uw interieur in lijn met de architectuur en uw stijlvoorkeuren, maar richten wij uw loft ook praktisch in. Dit houdt in dat wij van tevoren een duidelijk beeld schetsen van uw leefwijze in de loft en dat we aan de hand daarvan ons ontwerp maken voor de renovatie.

Designmeubelen van de hoogste kwaliteit

Wij zijn er stellig van overtuigd dat een hoge kwaliteit van meubelen en apparatuur niet mag ontbreken. U wilt na de renovatie namelijk nog lang kunnen genieten in uw loft, zonder dat er dingen stuk gaan. Daarom laten wij alleen de beste designermerken in onze ontwerpen terugkomen.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar ons kunnen? Wij hebben verschillende projecten op beeld vastgelegd die u kunt bekijken in ons online portfolio. Bovendien bent u van harte welkom om langs te komen in onze toonzaal in Sint-Niklaas.

Bel snel en maak een afspraak

Bent u benieuwd wat wij voor de renovatie van uw loft kunnen betekenen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Bel voor het maken van een afspraak naar +32 (0)486 23 61 30. Wij kijken ernaar uit om een interieur op maat te ontwerpen voor uw loft!