Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Droomt u ook van luxe keukens op maat? Wilt u graag een keuken die helemaal aansluit bij uw leven? De interieurarchitecten van KOVE ontwerpen, leveren en plaatsen uw droomkeuken binnen uw budget. Ontdek de keukens in de toonzaal in Sint-Niklaas.

Luxe keukens op maat

De keuken is een belangrijke plaats in uw woning. U besteedt er heel wat uren om te kokkerellen of te genieten van het leven met een fles wijn. Een keuken moet daarom een plaats zijn waar u tot rust kunt komen na een lange werkdag. De interieurarchitecten van KOVE ontwerpen die keuken op maat voor u. In de toonzaal vindt u verschillende luxe en exclusieve keukens, die u aan uw noden en wensen kunt laten aanpassen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Uw keuken inclusief designapparatuur

Bij de luxe keukens op maat kunt u ook uw keukenapparatuur bestellen. Gaggenau is hét merk voor keukentoestellen. Hun toestellen staan in de keukens van de grootste chef-koks ter wereld, maar zijn ook ideaal voor iedereen die af en toe een keukenkluns is. Bovendien zijn hun toestellen perfect in te bouwen in uw nieuwe keuken. Bij het merk Bora kunt u daarnaast terecht voor een dampkappensysteem ingebouwd in uw kookplaat. Dit is de allernieuwste keukentechnologie voor uw droomkeuken.

Maak een afspraak voor uw keuken in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar interieurarchitecten, die gespecialiseerd zijn in luxe keukens op maat? Of wilt u alle opties in de toonzaal bekijken? Maak dan snel een afspraak voor de keuken van uw dromen door te bellen naar +32 (0)486 23 61 30. Ook voor eventuele vragen kunt u ons bellen.

%%LangeTekstDeel6%%