Zuivere ontwerpen
Focus op maatwerk
Kwalitatieve producten

Bent u op zoek naar een architect die maatwerk kan leveren voor keukens? In de toonzaal van KOVE vindt u designkeukens die u helemaal aan uw noden en wensen kunt aanpassen. Onze architecten ontwerpen alles naar uw smaak. Vind uw droomkeuken bij ons.

Maatwerk voor droomkeukens in België

Droomt u van een keuken in fantastische Italiaanse kwaliteit, die ook nog eens bij uw woning past? In de toonzaal in Sint-Niklaas staan een aantal welgekozen keukens van het merk Binova. Deze keukenbouwers hebben al meer dan vijftig jaar de knowhow in huis om uw droomkeuken te realiseren. Ze hebben een ruime keuze aan fronten en een uiterste flexibiliteit in maatwerk.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op

Revolutionaire dampkap voor uw keuken

Naast uw keuken vindt u bij ons ook designapparatuur, zoals stoomovens en inductieplaten. Daarnaast is het dampkapsysteem van Bora een must. Deze dampkappen hangen niet boven uw kookplaat, maar zitten erin. Een echte kookrevolutie!

Een badkamer voor al uw badschuimdromen

Naast maatwerk keukens kan uw interieurarchitect ook uw badkamer ontwerpen. Hierbij zorgt KOVE samen met partners voor de correcte plaatsing van uw droombadkamer. Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten.

Ontmoet snel uw interieurarchitect in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar interieurarchitecten, die gespecialiseerd zijn in het maatwerk van keukens? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar +32 (0)486 23 61 30.