Hoe wij naar de dingen kijken

Bij KOVE ontwerpen en creƫren we interieurs voor mensen die zich graag omringen met mooie dingen. Daarom gaan we altijd op zoek naar de essentie. Naar puurheid, soberheid en een tijdloze vormgeving. En we zijn pas tevreden als ruimtelijkheid, ergonomie en architectuur hand in hand gaan. Of het nu om een keuken, een badkamer, een maatwerkmeubel of totaalproject gaat.

We houden van kleuren. Van materialen. Van hoe ze aanvoelen. Van hoe ze verouderen. En van hoe ze samengaan. Kunst vormt voor ons een onuitputtelijke inspiratiebron. Maar we laten ons ook inspireren door de gesprekken met onze klanten. Want ook zij dragen bij aan het creatieve proces. En zorgen er mee voor dat er verrassende en vernieuwende resultaten ontstaan.

Ons team houden we bewust klein. Zo zorgen we ervoor dat elk project met veel kennis van zaken begeleid wordt door een vaste contactpersoon. En ook de vakmensen waarmee we ons omringen zijn echte specialisten. Wat we met zijn allen gemeenschappelijk hebben, is veel enthousiasme voor wat we doen. En een serene manier van samenwerken.